NACHO MAÑÓ & GISELA RENES

 • DIVENDRES 5 DE MAIG

 • 20:00H

 • TERRASSA CASA DE LA CULTURA ALBORAIA

 • ENTRADA GRATUÏTA (AFORAMENT LIMITAT)

NACHO MAÑÓ

Va nàixer a València. Considerat un dels productors més llorejats i premiats del panorama musical espanyol. Compositor de nombroses cançons d’èxit. Arranjador, adaptador i baixista, ha treballat en projectes importants tant nacionals com internacionals que li han portat *antre altres guardons a obtindre un Grammy pel seu treball com a productor.

GISELA RENES

Es va llicenciar en Psicologia per la Universitat de València i més tard  va obtindre el títol en l’Especialitat de Medicina Psicosomàtica i Psicologia de la Salut per la Universitat d’Alcalá. És membre de la APM (Associació Psicoanalítica de Madrid)  i de l’Institut Valencià de Psicoanàlisi, tots dos pertanyents a l’Associació Internacional (IPA) i membre associada de l’Institut d’Estudis Psicosomàtics i Psicoteràpia Mèdica de Madrid. 

Formant part de la Comissió Gestora de València, del Comité Científic de la Revista del IEPPM i de fa uns anys exerceix com a Vocal de l’Institut a València.  També és membre de S.E.P.I.A (Societat d’Estudis de Psicosomàtica Iberoamericana) i forma part del Cercle de Psicoanàlisi i Psicoteràpia de València.  

Com a docent ha participat com a professora del EVES amb estudiants dels cursos  MIR, PIR en l’Assignatura de Psicoanàlisi en xiquets i adolescents durant més de cinc anys.  Participa des d’anys i fins al moment actual donant diversos cursos sobre Salut Mental en xiquets i adolescents en el Col·legi de Psicòlegs de València i en el Centre Psicoanalític Valencià. Actualment també és docent de l’Assignatura de Psicosomàtica en la Facultat de Belles arts de València del Màster d’Artteràpia. 

Ha presentat treballs i dau xarres en diferents Congressos, Simposis  i Jornades, publicant el seu contingut en algunes de les revistes científiques pertanyents a la Societat psicoanalítica.  Encara que desentela el seu treball com a Psicòloga clínica i psicoanalista d’adults, xiquets/as i adolescents en gabinet privat des de 1999, sempre ho ha compaginat amb altres projectes diversos com el treball amb pacients oncològics, els trastorns del son en xiquets, projectes d’investigació com: xiquets en UCI, hiperactivitat, el procés creatiu, la música, el pànic escènic en els artistes, l’equilibri psicosomàtic etc.

 Finalment i amb caràcter més artístic o creatiu ha participat en bastants projectes musicals amb diferents artistes, en ;Els Cuidix, projecte infantil per a humanitzar la medicina, i ja des de fa uns anys forma part del projecte Cudol .

ALEX CONDE TRIO

 • DIJOUS 15 DE JUNY

 • 20:00H

 • AUDITORI ALBORAIA 

 • ENTRADA GRATUÏTA (AFORAMENT LIMITAT)

Alex Conde ens presenta un projecte de música original on el piano jazz i el flamenc es donen la mà. Magistralment executat amb elegància i autenticitat. Es va graduar en el Conservatori José Iturbi de València i posteriorment en Berklee College of Music a mitjan ca dècada de 2000; va rebre el seu Mestratge en Piano de Jazz en el Queens College de la ciutat de Nova York.

Conde s’ha presentat en prestigiosos escenaris als Estats Units i a l’estranger, des del *Blue Note a la ciutat de Nova York fins al Festival de Jazz de Panamà. Ha col·laborat amb companyies flamenques com Aspen Santa Fe Ballet, Teatre Flamenc de San Francisco (amb el qual Conde va ser nominat a un premi Isadora Duncan en 2012) i el Festival Flamenc de Nova York, entre altres.

 És el director del Piano Flamenc Institute de la ciutat de Nova York. La seua discografia inclou cinc àlbums com a líder. Conde ha compost música per a orquestres com la Miami Chamber Orchestra amb el violinista Federico Britos i el guitarrista José Luis de la Pau; l’Orquestra Simfònica de *Oakland a Califòrnia, i els seus arranjaments de Franz Schubert s’han realitzat en el Symphony Space i als Jardins Botànics de San Francisco

BACH GOES JAZZ

 • DIVENDRES 16 DE JUNY

 • 20:00H

 • PLAÇA SENYORIA – Port Saplaya 
 • ENTRADA GRATUÏTA

PERICO SAMBEAT QUARTET

 • DIVENDRES 16 DE JUNY

 • 22:30H

 • PLAÇA SENYORIA – Port Saplaya 
 • ENTRADA GRATUÏTA

El saxofonista alt Perico Sambeat és considerat com un dels grans músics de jazz espanyols. S’ha guanyat a pols un enorme prestigi per la seua extraordinària carrera professional, tant dins com fora d’Espanya. Amb més d’una vintena de discos com a líder i més d’un centenar com a acompanyant, destaquen els seus treballs amb grans figures com Brad Mehldau, Kurt Rosenwinkel, Tete Montoliu, Michael Brecker, Pat Metheny i un llarg etcètera. 

Amb més de 30 anys de trajectòria professional, Perico Sambeat és el saxofonista espanyol de major projecció internacional. Amb una forta base clàssica, va iniciar els seus estudis de música moderna en el Taller de Músics de Barcelona on va tindre mestres de la talla de Zé Eduardo. En 1991 es va traslladar a Nova York on va ingressar en la New School. Allí va tocar amb mestres com Lee Konitz, Jimmy Cobb o Joe Chambers.

La seua prolífica carrera professional li han portat a participar en festivals i programacions de tot el món, i a gravar discos entre els quals destaquen Uptown Danse amb el Mike Mossman i David Kikoski; Encreuament de Camins amb Gerardo Núñez; Friendship amb Brad Meldhau, Kurt Rosenwinkel i Jeff Ballard, editat per ACT, Flamenc Big band, amb Miguel Poveda i Javier Colina entre altres i editat per Universal-*Verve, Dansa Guaná, tercer disc del CMS Trio al costat de Javier Colina i Marc Miralta, Balades amb el seu quartet amb Borja Barrueta i Bernardo Sassetti i de nou Pujol, Elàstic a quintet juntament amb Jeff Ballard, Eric Legnini, Andre Fernandes i Thomas Bramerie. Aquests tres últims discos editats per ContraBaix/Karonte.

 Ha participat també en molts enregistraments, col·laborant amb artistes de la talla de *Dave Douglas, Jerry Gonzalez, George Colligan, Eddie Henderson, Bruce Barth, Wallace Roney…»

THE SURE CARDS

 • DISSABTE 17 DE JUNY

 • 19:30H

 • PLAÇA GENERAL BASSET – La Patacona
 • ENTRADA GRATUÏTA

SARA DOWLING & BIG BAND SEDAJAZZ

 • DISSABTE 17 DE JUNY

 • 22:30H

 • PLAÇA  SENYORIA – Port Saplaya
 • ENTRADA GRATUÏTA

A una edat primerenca, el seu entorn va jugar una influència significativa en el seu viatge musical, venint d’ascendència palestina-irlandesa. La col·lecció de discos del seu pare consistia en Erroll Garner, George Shearing, Art Tatum, Fats Waller, Lester Young i Ben Webster amb les inquietants melodies que eixien a tot volum de la ràdio de la seua mare dels grans cantants àrabs Fairuz i Umm Kalthoum.

Hui dia, el seu enfocament és el jazz, però en el passat ha exercit la seua habilitat com a escriptor, escrivint cançons per a les editorials més icòniques i prestigioses de la indústria de la música, EMI, SONY, ATV, WARNER i ITV JUICE, escrivint per a campanyes publicitàries nacionals. , el més recent un anunci de Dulux, ‘Paint the Town’. També ha tingut el privilegi de coescribir per a programes de la BBC i, a més, per a la música de cinema estatunidenc.

big band blue - s.m.a.

 • DUIMENGE 18 DE JUNY

 • 20:00H

 • PLAÇA CONSTITUCIÓ
 • ENTRADA 5€