Festival de jazz d’Alboraia

alborajazz
2023

PREPARAtS
LlesTOS...
JAZZ

globe icon

on?

Teatre L’Agricola,

Auditori

Plaça Senyoria – Port Saplaya,

Plaça General Basset – La Patacona

clock-icon

quan?

15-18 Juny 2023

Alborajazz naix del compromís de l’Ajuntament d’Alboraia amb la cultura; de produir una oferta de qualitat en tots els escenaris culturals.

El Jazz és en realitat una família de gèneres musicals en què es posen de manifest tots els recursos musicals dels intèrprets. Es necessita el domini de l’instrument i coneixement del ritme, de l’harmonia musical i per descomptat de la creativitat.

Pretenem amb aquest festival acostar al nostre poble als amants de l’est gènere musical i completar una oferta musical ja de per si molt important a Alboraia. També donar continuïtat a la marca «Sons de la Mar», festival que vam posar en marxa en 2021 per a promocionar els nostres nuclis de platja Port Saplaya i La Patacona amb l’objectiu de posar en relleu l’oferta turística i hostelera del municipi.

Els artistes que participaran en el Festival Sons de la Mar Alborajazz són músics d’una trajectòria molt important dins del gènere i el programa aquesta seleccionat perquè siga representatiu, però també amé.

Aquest festival està concebut des de la passió per la música i al poble d’Alboraia i els seus veïns.

Preparats, llestos…. Jazz

programa 2023

Divendres 5 de Maig – Presentació Festival

Dijous 15 de Juny

Divendres 16 de Juny

Dissabte 17 de Juny

Diumenge 18 de Juny 

patrocina el festival

Gràcies a la col·laboració públic-privada acostem el jazz a les persones, fes que la imatge de la teua corporació es revalore unint-se al festival de Jazz d’Alboraia.  

els nostres col·laboradors