Festival de jazz d’Alboraia

alborajazz
2023

PREPARAtS
LlesTOS...
JAZZ

globe icon

on?

Teatre L’Agricola,

Auditori

Plaça Senyoria – Port Saplaya,

Plaça General Basset – La Patacona

clock-icon

quan?

15-18 Juny 2023

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alboraia s’enorgulleix de presentar la tercera edició del Festival Alborajazz, un esdeveniment que ha crescut i evolucionat des de la seua creació, consolidant-se com una referència en el panorama musical. Gràcies a l’augment substancial del pressupost destinat a aquesta edició, el festival ha sigut capaç d’atraure a un elenc d’artistes de renom nacional i internacional, brindant a l’audiència una experiència única i inoblidable.

Aquesta tercera edició del Festival Alborajazz comptarà amb les actuacions de destacats artistes i agrupacions del món del jazz, com Nacho Mañó, Gisela Renes, Alex Conde, Perico Sambeat, Sara Dowling, la Big band de Sedajazz, The Sure Cards, Bach Goes Jazz i la Big Band Blue. La presència d’aquests músics de gran talent i trajectòria enriquirà encara més l’oferta cultural d’Alboraia i demostrarà el potencial del festival per a convertir-se en un esdeveniment de referència.

La diversitat d’estils i enfocaments musicals representats per aquests artistes brindarà una experiència de jazz excepcional i variada als assistents, que podran gaudir de diferents fusions i interpretacions del gènere. La programació d’enguany és una mostra del compromís de la Regidoria de Cultura amb la promoció del jazz i la seua determinació per a convertir el Festival Alborajazz en un esdeveniment cultural de primer nivell.

L’èxit de les edicions anteriors i l’augment del pressupost per a aquesta tercera edició són un testimoniatge de la importància que l’Ajuntament d’Alboraia atorga a la cultura i la música. La presència d’artistes de talla, garanteix que aquesta edició serà una fita en la història del Festival Alborajazz.

No es perda l’oportunitat de ser part d’aquesta experiència única i celebrar el jazz en la seua màxima expressió durant la tercera edició del Festival Alborajazz.


Vine i gaudeix de la música en viu en un ambient festiu i acollidor!


Preparats, llestos, jazz…

 

programa 2023

Divendres 5 de Maig – Presentació Festival

Dijous 15 de Juny

Divendres 16 de Juny

Dissabte 17 de Juny

Diumenge 18 de Juny 

patrocina el festival

Gràcies a la col·laboració públic-privada acostem el jazz a les persones, fes que la imatge de la teua corporació es revalore unint-se al festival de Jazz d’Alboraia.  

els nostres col·laboradors